ELLEBJERG SKOLE

Nils Jul Jakobsen

SAGSANSVARLIG FOR
ELLEBJERG SKOLE

Niels Jul Jakobsen
Sektionschef

Tlf.: 21 41 97 34
njj@aogk.dk

Totalrenoverer Ellebjerg Skole for Københavns Kommune

Ellebjerg Skole fra1950 totalrenoveres indvendigt de næste 14 måneder. Adserballe & Knudsen har vundet opgaven på 73 mio.kr. med at renovere og modernisere skolens 26 klasselokaler, fire faglokaler samt aula.

Den største udfordring er, at skolens godt 400 elever og lærere har deres daglige undervisning – så vidt muligt uforstyrret – mens arbejdet er i gang. Med skolen har A&K lagt en plan for at sikre en fornuftig og ansvarlig adskillelse fra arbejdsområdet og for løbende at informere alle. Arbejdet er opdelt i 12 faser, så elever og lærere kan rykke fra gamle til nye lokaler, efterhånden som de er klar.

3-4 byggeledere og 8-10 tømrere udskifter vinduer, opsætter nye sænkede lofter mm. og slutter af med at udskifte taget. Andre 10 mand skal udføre murer-, maler- og vvsarbejde.

Opgaven blev vundet på tilbudsprisen og på Adserballe & Knudsens erfaring med at være ansvarlig for byggestyring, der kompliceres af stramme tidsfrister og hensyntagen til bygningens brugere under udførelse. A&K har tidligere løst flere af denne type opgaver, blandt andet Sundbyvester Skole og Vestre Fængsel.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
Københavns Kommune

ARKITEKT

Arkitektfirmaet Friborg & Lassen A/S

INGENIØR
Henrik Larsen
Rådgivende Ingeniørfirma A/S

SAGSANSVARLIGE
Niels Jul Jakobsen

Entreprisesum
73 millioner kroner

Udførelsesperiode
August 2012-september 2013