FARUM MIDTPUNKT

Rasmus Rømer Lausen

SAGSANSVARLIG FOR
FARUM MIDTPUNKT

Rasmus Rømer Lausen
Sektionschef

Tlf.: 42 13 27 19
rrl@aogk.dk

NYT TAG OG FACADE PÅ 318 BOLIGER I FARUM

Adserballe & Knudsen skal renovere og udskifte tag og facade på 318 boliger i Farum Midtpunkt. Det på mange måder banebrydende og værdifulde byggeri blev opført i 1970-74, men de i alt cirka 13.000 m2 tag med grøn græsbevoksning er nedslidt.

Hver bolig er berørt af håndværkere mellem 10 og 13 dage. Fra hvert tag skal der fjernes otte kubikmeter jord og bevoksning. Dernæst skal undertag og ovenlysvinduer udskiftes og der lægges 200 mm isolering. Facadevægge i en let konstruktion renoveres og isoleres op til dagens standard. I forbindelse med dette arbejde, er der konstateret PCB, som skal håndteres miljørigtigt. Beboerne deltager i følgegrupper, og i planlægningen er der lagt stor vægt på varsling og dialog.

Adserballe & Knudsen har selv fem tømrere, to byggeledere og en projektleder på opgaven. Underleverandører medvirker med 25-30 mand. Projektet er logistisk, udførelses- og tidsmæssigt krævende og tungt på grund af adgangsforholdene og boligblokkenes terrasseform, som gør det umuligt at komme til med store maskiner og kraner.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
Furesø Boligselskab v/ KAB – Bygge- og boligadministration

RÅDGIVER
Rambøll A/S

SAGSANSVARLIGE
Rasmus Rømer Lausen

ENTREPRISESUM
39 mio. kr.

UDFØRELSESPERIODE
April 2014-september 2015