IKEA

LarsKaaber

SAGSANSVARLIG FOR
IKEA

Lars Kaaber
Servicechef

Tlf.: 21 41 97 40
lk@aogk.dk

OMBYGNING PÅ KUNDENS PRÆMISSER

Nybyggeri er oftest ret enkelt. Processen følger en ret linje, og byggestyringen kan overskues. Renoveringen og ombygningen af IKEA Gentoftes restaurant, personalerum, toiletter og kontorer var noget ganske andet. Arbejdet blev udført samtidig med, at hele butikken fungerede normalt, og IKEA’s kunder måtte ikke føle sig generet af støj, støv og byggeaktivitet.

Adserballe & Knudsen har udført fire murer og tømrer fagentrepriser for IKEA. Kundens krav har krævet fleksibilitet og planlægning. Adserballe & Knudsen har nogle dage haft 30 mand i gang, andre dage helt ned til 1 afhængig af fremdriften i tilgrænsende fagentrepriser og tidspunktet på dagen.

Adserballe & Knudsen har kunnet trække på sine dygtige medarbejdere i serviceafdelingen. Den er så stor, at det var muligt at mande op og ned, som kunden har ønsket, og samtidig sikre, at arbejdet kunne udføres inden for tidsrammen.

Resultatet betyder, at IKEA har fået mange kvadratmeter ekstra til udstilling og deres kunder har fået nye, flotte faciliteter.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
IKEA Danmark A/S

INGENIØR
Klaus Nielsen Rådgivende ingeniørfirma FRI I/S

ARKITEKT
White Arkitekter

SAGSANSVARLIG
Lars Kaaber

ENTREPRISESUM
10 mio. kr.

UDFØRELSESPERIODE
Juli 2009 – april 2010