MODERNISERINGSSTYRELSEN

DK_Small

SAGSANSVARLIG FOR
MODERNISERINGSSTYRELSEN

Dennis Kensø
Projektchef

Tlf.: 42 13 27 20
dk@aogk.dk

RENOVERER OG INDRETTER 3.300 M2 KONTOR TIL STATEN

Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet har blandt andet til opgave at skabe rammerne for, at den offentlige forvaltning kan fungere effektivt. Hvilket kræver moderne og velindrettede kontorlokaler. Derfor er Adserballe & Knudsen udvalgt til at renovere, ombygge og indrette 3.300 etagemeter i styrelsens ejendom i det centrale København.

Kontorindretningen udføres samtidig med, at huset er i brug. Projektet er delt i otte etaper, og Adserballe & Knudsen har 6-8 uger til hver. Styrelsens medarbejdere flytter rundt, efterhånden som arbejdet rykker frem. Det betyder også, at Adserballe & Knudsen tager udstrakt hensyn til at støje og støve mindst muligt i styrelsens arbejdstid. Skal der støjes som ved nedbrydningen, er det aftalt, at det sker mellem kl. 06 og 09 om morgenen.

Arealerne ombygges med åbne kontorer og møderum med glasvægge. Alt det gamle skal derfor ryddes, og Adserballe & Knudsen lægger nye gulve, der beklædes med tæppe, opsætter nye vægge, der males samt nye lysarmaturer mm.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
Moderniseringsstyrelsen

INGENIØR
Dominia A/S Rådgivende ingeniørfirma

RÅDGIVER
Bornebusch A/S

SAGSANSVARLIGE
Dennis Kensø

ENTREPRISESUM
5,3 mio.kr.

UDFØRELSESPERIODE
Oktober 2013 – oktober 2014