AAB AFD. 24 – MUSVÅGEVEJ-MÅGEVEJ

KarstenHjarsoe

SAGSANSVARLIG FOR
MUSVÅGEVEJ-MÅGEVEJ

Karsten Hjarsø
Adm dir.

Tlf.: 21 45 47 23
kh@aogk.dk

AAB OMBYGGEDE TAGRUM TIL LYSE BOLIGER

Ombygning af tagetagen er en oplagt mulighed for at udvide eksisterende boliger eller skabe flere boliger i ellers udbyggede byområder. I Københavns Nordvestkvarter har

Adserballe & Knudsen været hovedentreprenør på et spændende tagprojekt, hvor otte lejligheder på 4. sal blev udvidet op i tagetagen.

Beboerne har fået dejlige, moderne badeværelser og et større boligareal. Beboerne fik mulighed for individuelt at disponere de nye kvadratmeter. Nogle valgte et få et stort rum andre fik indrettet tre værelser. Mod gaden blev der indbygget nye ovenlysvinduer, mens der ud mod den hyggelige gård blev åbnet op for lys og udkig med franske altaner.

For at undgå at genere beboerne mens ombygningen stod på, arbejdede Adserballe & Knudsen udefra. To opgangsfelter blev anvendt til materialer og adgang, og alt arbejdet blev udført gennem taget. Det krævede lidt ekstra af folkene, men det lykkedes med behændighed. Først da der blev brudt hul til den interne trappe mellem 4. og den nye 5. sal, fik beboerne håndværkere indenfor.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
AAB, afd. 24

INGENIØR
Eibye & Holmsgaard A/S

ARKITEKT
Triarc A/S Arkitekter

SAGSANSVARLIG
Karsten Hjarsø

ENTREPRISESUM
7 mio. kr.

UDFØRELSESPERIODE
September 2008-april 2009