SKOLEPARKEN

SAGSANSVARLIG FOR
SKOLEPARKEN

Thomas Willumsen

Tlf.: 53 73 27 18
thw@aogk.dk

RENOVERING AF SKOLEPARKEN I HILLERØD

Det bliver en meget forandret Skoleparken med 426 boliger, når arbejdet er slut i slutningen af 2017. De 50 år gamle blokke energirenoveres og de monotone facader får nye markante indgangspartier, fremskudte altaner og ny VVS og ventilation.

Uden på den gamle facade isoleres og opmures en ny murstensfacade. Nye vinduer isættes, og altanerne udvides til 200-220 cm. Indvendigt renoveres badeværelserne, så de opfylder nutidens standard med blandt andet gulvvarme og ventilationsanlæg. Opgange med tilgængelighedsboliger får elevator.

Adserballe & Knudsen blev her som i mange andre sager inviteret til at byde. Opgaven afspejler det fokus, der er, på større og mere krævende renoverings- og nybyggeriopgaver. Fokus er desuden på at forny og forbedre byggeprocesserne for at optimere og spare tid og penge med samme eller bedre kvalitet. Det er navnlig interessant i projekter med mange enheder, der skal bearbejdes på samme måde som i Skoleparken. 75-100 mand er på opgaven, heraf fire funktionærer. Dele af opgaven er i egenproduktion.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
Boligselskabet Nordsjælland

INGENIØR
Rambøll A/S

SAGSANSVARLIGE
Michael Albrechtsen

ENTREPRISESUM
250 mio.kr

UDFØRELSESPERIODE
April 2015 – december 2017