SOLVANGSKOLEN

SAGSANSVARLIG FOR
SOLVANGSKOLEN

Rasmus Rømer Lausen
Sektionschef

Tlf.: 42 13 27 19
rrl@aogk.dk

NY SKOLETILBYGNING

Totalentreprisen på Solvangskolen er en blandt flere nyere projekter i Adserballe & Knudsen med tidlig inddragelse af entreprenøren, hvor samarbejdets udformning har afgørende betydning for måden, hvorpå projektet gennemføres.

I opførelsen af Solvangskolens tilbygning er tiden knap, hvilket forudsætter at Adserballe & Knudsen sammen med kommunen og rådgiverne får bearbejdet projektet, så selve byggeriet kan startes op. Denne proces har været præget af åben dialog i et tæt og tillidsbaseret samarbejde, som har ført til et både tidsmæssigt og økonomisk holdbart projekt lige fra begyndelsen. Forudsætningen for tidsplanen var – foruden det væsentlige fokus, at skolens brugere er dybt afhængige af overholdelse af tidsplanen – at råhuset kunne nå at blive monteret i skolernes sommerferie, hvilket er lykkes.

At kunne projektere, indkøbe og montere råhuset på så få måneder forudsætter en særlig indsats i projektering, og i det samarbejde har medrådgiverne Mangor & Nagel og INGENIØR’NE, spillet en afgørende rolle i et hurtigt og smidigt projekteringsforløb, som også har været præget af et fortrinligt samarbejde med kommunens repræsentanter .

FAKTA

TOTALENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
Furesø Kommune

ARKITEKT
Arkitektfirmaet Mangor & Nagel

INGENIØR
INGENIØR´NE

SAGSANSVARLIGE
Rasmus Rømer Lausen

ENTREPRISESUM
25 mio. kr.

UDFØRELSESPERIODE
Juni 2016 – Januar 2017