THULE AIR BASE

Niels-Laursen-klar

SAGSANSVARLIG FOR
THULE AIR BASE

Niels Laursen
Projektchef

Tlf.: 21 41 97 37
nl@aogk.dk

STOR THULE-KONTRAKT TIL ADSERBALLE & KNUDSEN

Adserballe & Knudsen ombygger og moderniserer et stort supply-supermarked for basepersonalet på Thule Air Base i Grønland.

Supermarkedets knap 2.000 kvadratmeter skal totalrenoveres med nye vægge og gulve, isolering og tætning af alle ydervægge, nyt køkken og toiletter, ventilation, el, vand, sprinkling mm.

Kontrakten løber op i 30 millioner kroner, og er vundet i licitation hos det amerikanske forsvars indkøbsorganisation, som Adserballe & Knudsen også tidligere har udført opgaver for.

-”Vi har en måned til at samle alt, og jeg mener alt, hvad der skal anvendes til byggeopgaven, da det skal afgå med skib fra Aalborg i august for at være fremme i Thule, før isen lukker for transport”, siger Niels Laursen, direktør hos Adserballe & Knudsen, og kommende projektmanager på projektet. Han fortsætter:

-”Renoveringsarbejdet indledes, når vinteren slutter i maj. Derfor skal materialer mm. op nu. Det kan vi ikke få op i foråret”.

Et samlet team
-”Dernæst skal vi i løbet af vinteren samle et godt team på 10-15 mand. Folk, der har lyst og mod på at arbejde deroppe i seks måneder, og som er parat til at gøre det hele. På Grønland er vi nødt til at arbejde med nedbrudte faggrupper. Tømrer-, murer-, maler- smed-, gulvlægger og beton-opgaver skal løses smidigt og effektivt af de folk, der er på stedet”.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
USAF

INGENIØR
Greenland Contractors

RÅDGIVER
Greenland Contractors

SAGSANSVARLIGE
Niels Laursen

ENTREPRISESUM
30. mio. kr.

UDFØRELSESPERIODE
Maj 2013-december 2013