Vognvænget

Rasmus Rømer Lausen

SAGSANSVARLIG FOR
BOGTRYKKERGÅRDEN

Rasmus Rømer Lausen
Sektionschef

Tlf.: 42 13 27 19
rrl@aogk.dk

234 BADEVÆRELSER TOTALRENOVERES FOR VIBO

Samlebåndstænkning ved renoveringen af 234 badeværelser gør byggeriet mere rationelt, øger kvaliteten og sparer tid, viser Adserballe & Knudsens erfaringer.

Efter renoveringen af Vibo afd. 108 Bogtrykkergården udnyttes erfaringerne og planlægningsværktøjet i en ny stor renoveringsopgave. Badeværelserne renses ned til rå beton og genopbygges til moderne standard med nyt overalt. Alle vinduer og dele af facaden udskiftes, og p-kælder med tilhørende gårdanlæg skal betonrenoveres. I samarbejde med totalrådgiver og arkitekt NOVA5 er udarbejdet et grundigt projektmateriale.

Beboerne har valgt at blive boende i lejlighederne. Vibo og Adserballe & Knudsen har derfor planlagt byggeprocessen med stor hensyntagen. Det føjer blot en ekstra dimension til projektstyringen.Håndværkerne er også uddannet til at håndtere det, så beboerne er tilfredse, og håndværkerne har en god arbejdsplads.

Vognvænget er et tidstypisk betonelementbyggeri, skalmuret med røde mursten og opført i 1977 med 15 opgange og i alt 234 lejligheder.

FAKTA

HOVEDENTREPRENØR
Adserballe & Knudsen A/S

BYGHERRE
Vibo afd. 106, Vognvænget

BYGHERRERÅDGIVER
D&N A/S Rådgivende ingeniørfirma F.R.I.

ARKITEKTER
Nova5

SAGSANSVARLIGE
Rasmus Rømer Lausen

ENTREPRISESUM
63 mio. kr.

UDFØRELSESPERIODE
August 2015-juli 2017