FIF Hillerød Orientering fortsætter medaljejagten

Målsætningen om tre medaljer til FIF Hillerød ved årets VM i orientering blev i sidste uge nået, og Adserballe & Knudsen kan endnu engang glæde sig over et velplaceret sponsorat.

Det danske hold rejste til Estland og Tartu med målsætningen om at vinde tre medaljer, og allerede efter tre dage var målsætningen nået. Hillerøds Cecilie Klysner, som sidste år skaffede klubben sit første VM-guld og siden har modtaget erhvervsforeningen C4 og Hillerød Elites talentpris 2017, fastholdt sin position som en af de hurtigste sprintere i verdensmesterskabet. Det blev i år således til VM-sølv for den succesfulde klub, som også bød på en god præstation fra Søren Schwartz.

Samlet set blev det i løbet af sæson 2016 til fem EM- og VM-medaljer for den nordsjællandske klub, og med de tre medaljer fra VM i orientering er klubben allerede i opløbet til at sætte ny rekord. Adserballe & Knudsen kan som hovedsponsor endnu engang glæde sig over flotte resultater.

– Vi ser flere og flere overbevisende præstationer fra FIF Hillerød Orientering, og det giver selvfølgelig et lidt af et rygstød, når vores navn er repræsenteret af de hurtigste på målstregen, siger administrerende direktør, Karsten Hjarsø.

Billedtekst: Cecilie Klysner i fuld fart.