Ringparken rammer ny milepæl

Juli fik en god start på Ringparken i Roskilde, hvor både indvendige og udvendige arbejder på de røde blokke nu står færdigt og er overdraget til bygherre. De røde blokke er den første af de tre sideløbende etaper som udføres på Ringparken.

Første etape indeholder de syv røde blokke, et beboerhus samt udvendige arbejder. Blokkene der hver består af tre opgange, indeholder i grove træk udskiftning, opretning og isolering af tagflader inkl. spidskviste og ovenlys, isolering og skalmuring af gavle, omfugning af facader, isolering af altanranker, nye altaner, nye vinduer og døre, etablering af ny ventilation, EL-arbejder, samt etablering af forhaver, udendørs legepladser, affaldsskure og diverse terrænarbejder.

Overdragelsen af de røde blokke er en speciel milepæl hos Adserballe & Knudsen. Ringparken er vores egen anlægsafdelings opstartssag, der havde sin begyndelse i september 2023.

Boligerne har været beboet under udførelsesperioden og denne del af første etape blev overdraget tilbage i oktober. Kort efter overtog vores nye anlægsafdeling, som hurtigt gik i jorden, hvor jernpladerne blev fjernet og jorden fræset. Det var en stor forløsning for beboerne at stå i deres nyrenoverede hjem og kigge ud af vinduerne og se, hvordan udearealerne begyndte at tage fart.

Når beboerne i dag kigger ud af vinduerne, har de udsigt over de færdige udearealer, herunder legeplads, affaldsskur, haver med ny beplantning, terrasser og brandveje. Samtidig var det en stor tilfredsstillelse for bygherre, der under runderingen så, hvordan beboerne er stærkt optaget af at indrette deres haver, hvor blomster plantes, pavilloner opsættes og havemøbler kommer frem i rette tid til sommerferien. Der er blevet arbejdet kontinuerligt og sideløbende på de tre etaper. Nu er den første etape overdraget, og holdet kan herfra høste frugten og drage nytte af erfaringerne til udførelsen af de resterende arbejder på etape to og tre.

Du kan se mere om projektet på Ringparken i videoen nedenfor.